Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ay sonra fiyatları açıklayacaklar. Diyecekleri (örneğin) aylık 40 $. Size pahalı gelecek, siz kabul etmeyeceksiniz. "Olmaz, elimizde sözleşme var" diyecekler ve kredi kartınızdan çekecekler. Sonuçta kimlik + kredi kartı fotokopisi = sözleşme de denebilir.

Yanlış anlaşılmasın, böyle yapacaklar demiyorum. Sadece mantık yürütüyor ve ortaya bir fikir atıyorum. Sistemnet'den arkadaşlar bu konuda açıklama getirirse sevinirim.

Saygılarımla.
Kerem
kerem bey merhaba,

şu kadar söyleyebilirm. evet şuan için sizlere denetiyoruz vps leri. tabiki 1$ olmayacak bu bir gerçek ama fiyatlarımızı 1 ay sonra vps sahibi müşterilerimize telefon ile bildireceğiz kabul ederlerse devam edecekler etmezlerse de hizmeti sonlandıracaklar. kesinlikle kimseden haksız bir ücret talep etmeyiz de çekim de yapmayız. ticaret yapıylıyor karşılıklı olarak sonuçta ve en baştan açıkça söylüyoruz 1 aylık deneme 1$. memnun kalırsanız fiyatlarımızı belirtiriz ortak noktada buluşulursa hizmet devam eder. zaten alacak olan ya da şuana kadar almış olan arkadaşlarda bunun bilincindeler.

saygılar