Benim genelde sitelerim Joomla olur.Hosttan Hostta taşımak zordur mysql veya phpmyadmin versionu uymazsa elimde patladı demektir.Şimdi size bir hostingler arası yolculuğu anlatacağım.
1- ilk hosting şirketim Reseller alındı ödemesi hemen yapıldı 1 ay yavaşda çalışsa idare ettik bir ay sonra makinenin safe modunu bi açtı sonuc patates olmuş 4 joomla sitesi!
2- ikinci firma | Reseller alındı ödemesi hemen yapıldı arkadaşıma açtığım bir hesaptan sanırım ***** sitelerin birine link verilmiş.Adamın tavrı "Biz Müslüman Adamlarız" suspend! sonuc elde kalan yine 4 Joomla sitesi
3- üçüncü firma | ödemesi hemen yapıldı 1 ay denedim kesintilere çare bulunacağı garantisi üzerine 3 aylık ödeme daha yaptım.1 haftadır günde 2/3 saat kesinti vardı düzeleceğini umarak bekledim.2 gündür ise günde 2/3 saat dahi çalışmıyor siteler.Adam geceden beri msnde açmıyor görüntülenemeyen sayfalara bakıp sinir harbi yaşıyorum.Böyle devam ederse firma değişeceğim tepkime gelen cevap "Bizim için farketmez" Tekrar hosting değişmeye kalkışırsam eklemiş olduğum 1 sitedeki 1000 e yakın makale diğer sitedeki 500 makale ve 300 program joomlaya entegre edilmiş smf forum üyeler postlar vs hepsi yine taşıma sorunu nedeniyle elimde kalacak.
Şimdi ödediğim parayamı yanayım 1 aydır sitelere verdiğim emeğemi yanayım resmen sinirlerim bozuldu onamı yanayım?
Tüm bunlardan çıkan sonuc "Artık türk hosting firmaları ile çalışmak istemiyorum" Neden? güven kalmadı.
Yabancı firmalardan reseller veya vps ne olursa memnun kaldığınız firmalar var ise pm ile bildirirseniz sevinirim.
Saygılarımla;