Kurtlar vadisi teror de you tubede parcalar halınde vardı hatırlarsınız.Pana fılm bunu ıstemedı ellerınde yetkılerı var f.s.e.k var ayrıca bunu kulanıyorlar.Pana fılme toplantıya gıttığım bır gundu baktım x bir yetkılı tek tek forumları gezıyor full bolum verenlerı you tubeden goruntu verenlerı tek tek arsıvlıyor arıca you tube lınklerını topluyor rapıd lınklerını topluyor.Takıldım önce ona one be şimdide you tubeye mı taktın diye evet dedı.Linkleri topladıktan sonra you tubeye maıl attı güzel bir ingilizce ile ve iki üç gün sürmedi baktım o videolar silindi.Buna canlı şahidim.Onlarda teknolojinin en az bizler kadar farkındalar ve biliyorlarki piyasadakı programlarla bu parça videolar birleştirilebiliyor.Nasılki madonna isterse kendine ait bir videoyu telif haklarını sebeb göstererek sildirebiliyorsa film şirketleride telif hakları kendinde olan ticari bir metayı sildirebiliyor.Hatırlarsanız terör ün birinci bölümü tek parça halinde bile verilmişti ama partlar halindeki videolar ile birlikte oda silindi.Birbirinden bağımsız ayrı ayrı parçalar halndeki kliplere ses çıkarmıyorlar ama partlara bölünmüş full bölüme izin verilmiyor.Kendinizi onların yerine koyun daha rahat anlarsınız bu uygulamayı.full bölümü şu an sadece ben verebiliyorum aldığım özel izinle belli kıstaslara dikkat etmek kaydı ile ister online izletebilme isterde download linki yayınlama izini almak inanın çok zor ama bunu başarmış olmak ayrı bir güzel.Ayrıca birde tavsiyem olsun sakın ola görmezler benim sitememi bakacaklar demeyin Kaç sefer başıma geldi benim forumumdaki felanca konuya yapılmış bir yoruma kadar bilgi sahibiler ve yeri geldiğinde sorabiliyorlar kenan bu neden böyle diye.