İlk evvela hayırlı olsun Bir kaç tesbitim olacak
Smf nin hali hazırda eklentisi var diye hava durumu eklemek niye azcık düşün ve söyle kaç sefer baktın hava durumuna doğrumu gösteriyor tutturuyormu diye kaç sefer sitendeki hava durumu sonuçlarına göre programını yaptın? Bence gereksiz olsun diye konulmuş bir eklenti.
Allatkı site reklamını bannerin çok büyük pencereden taşıyor bir standarta bağlamalısın
Mause efektleri çok eskilerde kaldı siteni yavaşlatmak ve bw harcamandan başka işe yaramaz.
FuLL - TOP 10 ile başlayan o ızdırap bölümü bir yerde son buluyor değilmi yokmu idi başka istatistik baktım ama "ugandanın 1987 deki gayri safi milli hasılasını" yazmamışsın galiba bir tek o eksik kalmış 1024 768 ekran çözünülürlüğü kullanıyorum ve senın forum bıttıkten sonra 3.5 sayfa abidik gubidik "şey" eklenmiş çeşitli isimlerde
Son olarak sadece kendi açtığı başlık yukarıda kalsın diye her verilen cevaptan sonra illa bişey ekleyenlerden kıl kapıyorum webmaster sitesindeyiz webmaster gibi davranmak lazım konuyu up yapacam önde tutacam diye forumu kirletmek boş yere db yi şişirmek nereye kadar kendi sitende olsa eminim izin vermezdin buna flood yapma kardeşim der sonrada banlardın kullanıcıyı lütfen bizlerin kutsal bilgi kaynağı gözüile baktığımız bir siteye bu kötülüğü yapmaktan vazgeç.
Ayrıca slogan olarak Türkiye'nin forumu yazmışsın bence Türkiye'nin artık tek birforuma bile ihtiyacı yok.Sadece forumdan olşan site olmamalı Bence bir site yap ve forum sadece o sitenin bir parçası olsun