Daha konudan habersizsin arkadaşım burada Web tabanlı bir uygulamadan sözediyorum ileriki sürümlerde uygulamanın sunucu tabanlı olmasını hedefliyorum diyorum sen zombie ile saldıracam diyorsun

Birincisi zombie ile sunucu köküne saldırabilirsin buda web tabanlı bir uygulamanın kapsamında değildir. Domain ismi ver zombie ile saldıracam nasıl bir cümle ki Kendi sözlerinle çelişiyorsun burada. Zombie ile yapılacak saldırıyı engelleyecek olan şey iptables dir vesairedir çünkü bu tür saldırılar sunucu kökünü hedef alır.

İkincisi buradan bir başarısızlık senaryosu yazmaya niyetliysen hiç durma zaten hiçbir yerde hiçbir şekilde Floodgate Sunucu tabanlı bir uygulamadır diye bir iddiada bulunmadım, ama evet projedeki amaç bu. Projeye destek vermek istiyorsan yinede sipariş verebilirsin.

Üçüncüsü Floodgate başarısını zaten kanıtlamıştr siz istediğinizi düşünmekte özgürsünüz benim bir test yapma filan gibi şeylere ihtiyacım yok yazılım iddia ettiğim saldırı türlerinde başarısını kanıtlamıştır ve bu başarıyı garanti ediyorum.