Arkadaşlar 3.5.4 yeni çıktığı zamanlarda forumlarımı İPB den vbulletine sorunsuz bir biçimde dönüştürmüştüm ufak aksaklıklar oldu ama sonraları bunlarıda çözdüm şuanda 3.6.4 kullanmaktayım fakat uzun bir süreden beri email gönderimleri ilgili bir sorun yaşamaktayım
Forumda 5.700 küsür kayıtlı üyem mevcut fakat uzun bir süreden beri admin panelinden -> üye yönetimi -> email gönder bölümünden mail göndermek istediğimde tüm üye gruplarını seçmeme rağmen 1 seferde 400 kişiye gönder dediğimde en üstte
Üye gösterimi : 1 den 400 kadar. Toplam 1.340 Üye bulunmuştur
diyor ama benim forumlarımda 5700 küsür üye var neden diğer üyeleri görmüyor acaba bu email gönderme bölümünde, bu sorunu nasıl çözerim tüm üyelerime nasıl email yollarım yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar bu arada incelerken söyle birşey farkettim bir çok üyede Yöneticiden Email al bölümü hayır seçili sorun bundan olabilir belkide ipb den geçişte bu sorun oluşmuş olabilir eskiden
peki tüm üyelerin yöneticiden email al kısımlarını evet yapabilme şansım varmı bir mysql kodu ile falan toplu şkilde phpmyadminden
teşekkürler...