en basıtınden anlatmak ıstedım.aslında anladıgın şey bır magazaya gırıp alış verış yapmaksa bu sadece benım projenın 55 sayfasının bır cumlesı bır kaldırımı olur.Bu projenın tam olarak ne oldugunu nası oldugunu bılebılmk ıcın 55 sayfayıda okumak gerekır.o yuzden projemın calınması yada ınsanların kafalarında fıkır oluşması''İşin esprisi'' kısmını kaybetmeme engel degıl.
Bu arada 10 coderı bıraraya getırıp yapılıcak bır iş degıl gercekten.Ben senın dedıgınden yola cıkarak olacagını dusunmustum ama olmuyor.İNSANLAR KENDI CIKARLARINI DUSUNUYOR.BAZILARI INANMIYOR.BAZILARI PARA ISTIYOR.SOZLEŞMESI CARTI CURTUDUR DERKEN BIRARAYA GELMEDEN ZATEN KAFANDAKILERI UYGULATAMIYOSUN.
AYRICA gercekten projeyı anlatmak ıstemıyorum ama ''düşündüğünüz şekilde bişi değil..dunyada örneği yok.
AMA BEN BUYUK ŞİRKET SPONSORLUKLARI ILE BAHSEDILEN WEBMTASARIM SIRKETINE ıstedıklerı ucretı odeyerek yapmanın en guzel yol oldugunu dusunuyorum.
ancak alternatıf yollar varmıdır bılmıyorum.
AAma bu proje olursa turkıyedekı ınternet kavramı 2 ye bolunecek.bundan öncesı ve bundan sonrası..bukadarda buyuk konusuyorum.
saygılar.