WhiteKey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet o bilgileri toparlayamadık sebebide reklamveren akrarımı bölümünden aktarma yapılması ve o ödemelerle reklam verilmesi bu bilgileri olmadığı için yazdığımız kodlarda bazı hesaplar - değerlere düşüyordu. Sizin dediğiniz gibi birkaç üyeden bilinçli olarak yapılması çok saçma veri kaybını 2 şubatta yaşadık kötü bir niyet olsa 31 ocakda bu olayı yapardık o ay ödeme alacak kişilerin ödemelerini yapmazdık. Her ay beğenilmesede 4000-6000 ytl ödeme yapıyoruz. Ödeme alacak hesapların bilgilerini kaybettik desek gerçekten bilinçli olduğunu düşünmemek saçma olurdu.

Ödemesi yapılan arkadaşların ödemeleri çıkıldıktan sonra kaybolan miktar 850 ytl civarında çıkıyordu. Yüklemeleri geri aktarırken rv aktarımlarıda geri yüklemiş olduk 3950 gibi bir ödemeyi geri yükledik yani ama bu sefer baktıkki birçok hesap - yani borçlu duruma düşüyor yüklemeleri geri aldık.

Tabi veri kaybı yaşadığımızda yedeklerimizin olmaması bizim suçumuz olabilir ama ödeme yapmayı ödeme almak isteyenlerden isterdik. Olmuyor yani yapabileceğim birşey yok. Raporlarda dediğimiz gibi 2. yedeklerden alıyor tarihleri.
ok bu açıklamayı keşke iki ay önce yapsaydınız bizi de boşuna bekletmezdiniz. tamam bi hata olmuş olabilir ama bunu mantıklı olarak açıklayacağınız yerde sürekli milleti oyaladınız. ok ben anlıyorum eğer dedikleriniz doğruysa helal ettim o parayı.