Alis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gokchan , 1cisi basarilar bole bir isleme girerken..

2.cisi ,

55 Manual Directory Submission PR5-PR8|$3 only|24 hours|SEO Friendly (View Single Post)

Bu topic senin topigin ile nerdeyse ayni yani kelime yapimindan cumle noktasina kadar..

Konunu baltalamak istemem ama bukadar benzerlik olunca dedim sorayim dedim bunlar ayni mi..
Uzun bir süredir dp'de bu tarz hizmet veren kişileri takip ediyorum ve onlarla en az bir kere iş yapmaya çalışıyorum.Birçok sitemin dizinlere eklenme işini yaptırdım bu arkadaşlara.55 dizine 3$'a ekleme işini bende denedim hatta bu arkadaşa yaptırdım ama inanın hiçbir etkisini göremedim.Gerek backlink gerekse hit bakımından.Ama 100 dizine 12$'a eklettim.Backlink ve hitim beklediğim gibi arttı.

Fiyat konusuna gelince; kendimi denedim birçok ekleme işinde kaç dakikada kaç tane ekleyebiliyorum diye.Ortalama çıkardığım fiyatı ilk mesajda belirttim.Maalesef Hindistan'lı arkadaşlar gibi 3$'a 55 dizin ekleme işlemi yapamıyorum.Ucuz etin yahnisinin nasıl olduğunu da herkes biliyordur sanırım.

Bu konuyu açarken yine digitalpoint'teki konulara bakarak açmıştım ama bu konu değildi sanırsam

@siirvehikaye;

PM'iniz yanıtlandı.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...