WebLifeTR.com internet hizmetleri
Minimum harcama + Maximum Hizmet = WebLifeTR
Bilgi - Destek Hattı : info@weblifetr.com
web office :
WebLifeTR internet Hizmetleri
~EKONOMİK PLAN~
50 MB WEB ALANI
5 GB AYLIK TRANSFER
20 ADET EPOSTA
PLESK 8.01
ANTIVIRUS
ANTISPAM
ASP,ASP.NET,PHP vs vs..
------------------
50 YTL------------------
~STANDART PLAN~
100 MB WEB ALANI
10 GB AYLIK TRANSFER
50 ADET EPOSTA
PLESK 8.01
ANTIVIRUS
ANTISPAM
ASP,ASP.NET,PHP vs vs..
(iki taksit imkanı)
------------------
100 YTL------------------
~SÜPER PLAN~
250 MB WEB ALANI
20 GB AYLIK TRANSFER
100 ADET EPOSTA
PLESK 8.01
ANTIVIRUS
ANTISPAM
ASP,ASP.NET,PHP vs vs..
(iki taksit imkanı + COM,NET,ORG,BİZ domain hediye! )
------------------
250 YTL------------------
Burdan daha önce host almamış ve almış ama hala bilmeden alan arkadaşlarada ufak bi bilgi vermek istiyorum..
13 yaşında çocuklarda artık host satıyor..
sonra noluyor ? abi ben reseller-server ödememi yapamıyorum battım kapatıyoruz..hadii host alan adam başka yerler arıyor dosya taşıyor bir daha ücret ödüyor..kaliteyi kimse ucuza vermez!vereninde aklından şüphe duyarım..eğer yıllık bir ücret emek verecekseniz derim ki 3 lira 5 lira daha verin gözünüze çok görünmesin ve kafanız 1 yıl rahat etsin..zaten ondan sonra uzatacaksınız paketinizi bir yıl daha..
ve son söylemek istediğim bir şey daha var
paketlerde yazan SINIRSIZ BAND SINIRSIZ MAIL SINIRSIZ SQL gibi tanımlamalara asla aldanmayın..
kimin HDD si sınırsız ya ? bir kişi çıksın göstersin.. sadece internette değil gerçek hayatta da bilinçli tüketici olalım..paramızın hakkını alalım..müşteriysek memnun olalım.. hepimiz müşteriyiz..
öğrenci arkadaşlarada özel indirimler yapıyoruz..
merak edenler varsa firmamızı referanslarımıza göz atabilir hatta onlarla bile konuşabilir fikir alabilirsiniz.. ALNIMIZ AK ÇOK ŞÜKÜR.. SERVERIMIZDA KALİTE OLARAK ORTADA..
illa almanız gerekmez sadece müşterilere destek vermiyoruz ücret de talep etmiyoruz MSN DESTEK olarak biz..
info@weblifetr.com WebLifeTR internet Hizmetleri
Saygılar
KemaL SONER