HostBank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
*********** sıfatı koymayalım hemen lütfen.

ölüm var sakatlık var.

10 gün sonra çıkar gelirse utanmaz mısınız bu sözlerinizden ?

tamam ortada bir maduriyet var tabiki ama kelimeleri düzgün seçin.Haklı iken haksız duruma düşmeyin.
her ne durum olduysada bu işle uğraşan sadece hakan değil. msn de hakan ile birlikte 1-2 kişi daha online olurdu. herkes birden yok oldu. bende yazmadan once dusundum basına bisey gelebilecegini ama sadece o degil sonucta. ben cektigim rezilligi bilirim. 1 hafta hayatimin en kotu gunlerindendi. bilgisayarimin da calinmasiyla elimde hic bir yedek kalmadigindan ve ustune bunu yasayinca bir cok site internetten resmen silindi. ki bunlar cok cok buyuk holding boyutunda sirketler. allah tan baska bi yerden yedegi ciktida az da olsa elimizde bir yedek oldu. ama halen toparlayamadim.

benim amacim hem yasadiimdan baskalarinin ders cikarmasi hemde duyduguma gore hakan avcı nın 7-8 server ı daha oldugu ve hic birinin odemesinin alinmadigi. ne sans en cok benim server ın odemesi gecikmis ve ilk benimki kapanmis. bende son kapananında benimki olması icin digerlerini uyarmak istedim. eger hostsima netdireck server aldiysaniz yedeginizi alin ve teknoser ver la gorusun. server ınızı kapatmazlar.

yeri geldiginde hostsima yi bende savundum ve memnuniyetimi belirttim ama bunlari yasayip ta ben iyi birey dusunemem.

sevgiler