Birşeyi unutmuşum,
İşletme olursanız, her ay mutlaka kendi BAĞ-KUR unuzu ödmeniz lazım. Bu şart. O da yaklaşık 450 lira yanlış hatırlamıyorsam.
Ayrıca istanbulbilgisayar.com.tr gibi bir isim alamassınız şahıs işletmesinde.. Sadece şirketler yada marka tescili yaptırmış olanlar alabiliyor
Marka tescili 1000 YTL tutuyor 1 ayda belgeleri alabiliyorsunuz (com.tr için gerekli olan) 12 ay sonundada o marka tamamen size ait oluyor.
Şahıs işletme sahipleri isim soyisim.com.tr yada sadece soyisim.com.tr alabiliyor.
---------------------
Ayrıca firma adınızı kendiniz belirleyemiyorsunuz, direk isimsoyisim oluyor firma adı. Ama faturaya istediğiniz ismi bastırabiliyorsunuz. bilginize..
Nasıl yani? Benim bu konuda bildiklerim daha farklıydı. Örneğin, BatıServer da şahıs şirketi. Ama Batı İnternet Hizmetleri gibi bir ünvana sahip. Ben mi yanlış biliyorum acaba?