Bana sanki bu diziyi çeken yönetmen , dizinin senaristleri hiç daha önce film tv seyretmemiş hayatlarında sinemaya gitmemiş gibime geliyo.
O kadar masraf yapıp bölüm başına milyon dolar ları kaldırıp bi sinema kamerası ile dizi çekmeyi beceremiyorlar.Hala düğün salonu kameralarıyla çekim yapıyolar.

Hani daha önce çekilen bölümlerini bilmesem flashback falan yapıp polat alemdar kimdir bu adamlar kimdir falan tanıtacaklar zannedicem.Diziyi ilk defa Polat alemdar diye birisi çıkmış ortalıkta dolaşıp ahkam kesiyo ortamın asayişini sağlıyo falan dicem.Damdan düşer gibi başlamış dizi.Senaristlerin hayal güçleri Türkiyede olan olaylarla alakalı sanki komplo teorileri üzerine kurulu belgesel çekiyolar.

Tahminimce henüz daha denk gelmedim ama bu yönetmende de dizide olası çatışma sahnelerinde mermiyi yiyen şahıs neresinden mermi yediği önemli değil Ahhhh dedikten sonra direk yere yıkılacak.

Polat alemdar ı seslendiren şahıs hemen hemen bütün dizilerde bi karakteri seslendiriyo.Her dizide aynı sesi duymaktan sıkıldım artık.(Hiç dizi seyretmediğim halde tv lerde dönen reklamlarından denk geldiklerim)

Sadece bir tane artısı varsa eski müzikleri biraz daha enstürimantal şekilde yorumlayıp tekrar kullanmışlar.Olur gibi olmuş

Vasat bir yapım vasat bir başlangıç olmuş.10 üzerinden puan vermek gerekirse en fazla 2.

Böyle giderse dizi isminide imajınıda yer bitirir.