ben_iskorpitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site Admin özür dilerim böyle faydalı siteleri kapatmak beni fazlasıyla üzüyor. Ama çok kuvvetli bantın olmasına rağmen siten malesef kapandı. Bunu herkes beceremek ama genede partlarına dikkat et. DDos u çok çabuk kestim yoksa hala daha kapalı kalmaya devam edecekti.

hiç şaka yapmıyorum. http://www.siyamiozkkan-mavideniz.org ye banneriniz aylık 250.- ytl ye ilave edilir . Bu güne kadar netten bir kuruş kazanmadım ama artık kazanacam. Hepiniz göreceksiniz iddia ediyorum. Çok yakında tek rakibim Google olur. En az 20.000 web sitesi SiyamiOzkan-MaviDeniz.ORG | O bir dünya markası.. ye toslayacak o zaman bu rakamlarda uçacak. )
İsko senin zamanında balıklarla sırıtık fotoğrafların vardı hala koyuyor musun sitene onları

Ne makara yapıyorduk seninle, arkadaşlarla aramızda resimlerine bakıp kahkahalar attığımızı bilirim.

Netten para kazanmak demek yeni hedefin. Önüne 2 kuruş atsak keser misin sesini acaba?

İsko = Lamer diye banner yapıp sitene koyalım mı? Parasıyla nasıl olsa, para için her şeyi yaparsın.