İzlemeden yorum yapabilmek ne kadar güzel bişey değilmi? Dizinin tüm bölümlerini izledim tüm bölümlerin tüm sahnelerini defalarca izleyerek imzamdaki sitede defalarca kritiklerini yaptık.Bahsettiğiniz konu türk webmasterler googledan hile ile para alıyor google türk gençlerine haksız yoldan para kazanmayı öretiyor yasaklanmalı mantığı ile birebir örtüşüyor.

Keşke izlemiş olsa idiniz ben kendi adıma konuşayım yaşım 27 ve izlerken gözlerimden yaş süzülen yegane dizidir Ayrılık.Okadar güzel bir aşk ne yazıldı nede yaşandı kanımca.Filmde hatalar yokmu elbette vardır ama inanınki minumum düzeyde.İmzamdaki siteye tıklayın orada bölümler online var ister izleyin ister indirin pc nize sonra, merak ediyorum bu yorumları yine yapabilecekmisiniz.

Mevzusu geçen gemi sahnesine gelince istanbuldan balığa çıkan bir balıkçı teknesi arıza yapıyor günlerce sürükleniyor karadenizde sonunda rus sahil güvenliği tekneyi durdurup mürettebatı silah kaçakçısı olmakla suçluyor hatta olay büyüyüp itiş kakış sırasında kaptan öldürülüyor.İş bu seviyeye geldikten sonra mürettebat tutuklanıp mahkeme ediliyor ve hapishane olarak ermenistana yollanıyor nasılki İstanbulda suç işlemiş birisi cezaevi olarak Ağrıya yolanabilirse 30 sene öncesi SSCB topraklarına dahil olan Ermenistan düşüyor Keremin şansına Şimdi burada saçma olan nedir açıklayabilecek olanınız varmı?

Ayrıca Pana film şirket olarak yakın zamanda kurulmuş olabilir ama Ekmek Teknesi Deli yürek Kurtlar Vadisi Diyeyim sana daha evvel bir şekilde beyin takımında bulunulmuş olan, Hasan Kaçan Raci Şaşmaz gibi usta isimler şirket ortakları arasında.