netkeyfim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu yanlış anlamayın ama konuyla ilgili olduğum için bu konuya bir göz gezdirdim 20 dakikadır bu konu içerisindeki yorumları inceliyorum baştaki açılış konusu ile son yazılan mesaj ve bu mesaja kadar yazılan mesajlar hep aynı biri farklı birşey yazmıştır diyerek sona kadar geldim kayda değer pek bişey bulamadım herkez bir başkasının yorumuyla yorum yapıyor net birşey soyleyen yok vallahi bizde bu konuları takip ederek bişeyler oğreniyoruz üstadlarımsınız ama öğrenmeye bilgi toplamaya gelen arkadaşları düşünerek daha net ve kesin şeyler yazılırsa ben ve benim gibi arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz
eheh Güzel sölemişsin ama şöle bir şey var pr yi kimse bilemez bi arkadaş sadece backlinklerin güncellendiğini yazmış. Yani pr de güncellemeler olabilir diye böyle bir başlık açmış.Kesin bir şey yok o yüzden herkes şuan ufak tefek değişimleri buraya yazıyor. Herkes senin gibi pr nin güncellenmesini bekliyor eğer güncellenen siteler varsa buradan haber almaya çalışıyor. Yani birisi kesin güncellendi derse o zaman sitelerimizin pr lerini kontrol etmeye başlıcaz