2-3 ay önce hesaplardaki paralara yanlışlıkla bir miktar para eklendi ve sonra bir hata oluşmuş deyip hesaptaki tüm paraları sıfırladılar ve bir süre sonra her şeyin eksi haline geleceğini söylediler. Benim hesabımdan eksilen 17-18 ytl para bir türlü eklenmedi. 9 martta sitenin müşteri hizmetlerine yazmış olduğum soruya da halen cevap alamadım.
ekran görüntüsü :

katreklamdan alacağım olduğu önceki ayların istatistiklerine bakınca görülüyor. ekim 2006-kasım 2006 aylarında kazancım olmasına rağmen toplam kazanca bu yansıtılmamış.
bu sitede katreklamın sorumlusu olan whitekeye de yaklaşık bir ay önce pm attım cevap alamadım.
türkiyede bu işi yapmaya çalışan kaliteli bir girişim olarak bildiğimiz katreklam beni bu konuda hayal kırıklığına uğrattı. ve hiç güvenim kalmadı artık.
bana bunu okuduktan sonra da cevap vermiyeceklerinden eminim çünkü
(iki üç hafta öncesine kadar böyle düşünmesemde ne yazık ki artık böyle düşünüyorum) bana göre bilinçli bir şekilde benim gibi birkaç üyenin paralarına el konuldu.
evet o bilgileri toparlayamadık sebebide reklamveren akrarımı bölümünden aktarma yapılması ve o ödemelerle reklam verilmesi bu bilgileri olmadığı için yazdığımız kodlarda bazı hesaplar - değerlere düşüyordu. Sizin dediğiniz gibi birkaç üyeden bilinçli olarak yapılması çok saçma veri kaybını 2 şubatta yaşadık kötü bir niyet olsa 31 ocakda bu olayı yapardık o ay ödeme alacak kişilerin ödemelerini yapmazdık. Her ay beğenilmesede 4000-6000 ytl ödeme yapıyoruz. Ödeme alacak hesapların bilgilerini kaybettik desek gerçekten bilinçli olduğunu düşünmemek saçma olurdu.
Ödemesi yapılan arkadaşların ödemeleri çıkıldıktan sonra kaybolan miktar 850 ytl civarında çıkıyordu. Yüklemeleri geri aktarırken rv aktarımlarıda geri yüklemiş olduk 3950 gibi bir ödemeyi geri yükledik yani ama bu sefer baktıkki birçok hesap - yani borçlu duruma düşüyor yüklemeleri geri aldık.
Tabi veri kaybı yaşadığımızda yedeklerimizin olmaması bizim suçumuz olabilir ama ödeme yapmayı ödeme almak isteyenlerden isterdik. Olmuyor yani yapabileceğim birşey yok. Raporlarda dediğimiz gibi 2. yedeklerden alıyor tarihleri.
akon adlı üyeden alıntı:
katreklama güvenim 0 landı
garanti arkadaş reklamlarını siteme ekledim ve sadece banner reklamını ekledim 8 k hitli sitem ilk gün 5 yükleme 2.gün 8 yükleme oldu sonra yükleme 0 a indi bende birde popup reklamlarını koydum günlük yükleme 1 oldu.
Bu işte kesinlikle sorun var popup yokken ilk iki gün toplamda 13 yükleme popup koyunca günde 1 yükleme gerçekten çok komik.
eklediğiniz ilk günleri tahmin edeyim

1. gün dediğiniz cumartesi 2. gün dediğiniz pazardır. Bu günlerde garanti arkadaş sayfasından telsim için zorunlu mesaj gönderme yazısı kaldırılıyor. Takibini yapabilirsiniz. 33xx e mesaj atıp şifre isteyin deniliyor genelde hafta sonu bu yazı kaldırılıyor ve üyelik telsim için site üzerinden yapılır hale geliyor. Hafta içide geri ekleniyor. Bizdeki raporlarınıza bakarsanız muhtemelen dediğim gibi olduğunu görürsünüz.
TheWebmaster adlı üyeden alıntı:
Adsense katkat iyi bunlardan
Doğrudur daha iyiyiz falan demedikki zaten. Şu var adsense 0.1 ytl tıklama başı ödeme alıyor 0.01$ (0.015 YTL) webmaster'a veriyor. Biz 0.025-0.030 Ytl reklamverenden alıyoruz 0.019-0.025 Ytl tıklama başına ödeme veriyoruz. Ama sorun büyük ihtimalle çok çok az reklam çeşidi olması.
Adsense ücretlerini kontrol edeceğim bir hesabım var 40 tıklama 0.51$ veriyor buda para kazanmak için kullanılacak birşey değil ozaman
TheWebmaster şaka biyana tabikide aynı koşullarda olsaydık hangi sistemi kullanacağını bir düşün. 0.1ytl ödemeyi biz aldığımızda webmaster'a verilecek rakam 0.85 YTl yapıyor. buda demekki adsense kat kat iyi değil katreklamın reklamvereni az bu yüzden istediği rakamı alamıyor.
solomoniz adlı üyeden alıntı:
bende katreklam kullanıyorum para kazanmak için değil kazandığım parayı reklam veren bölümüne aktararak sitelerimin reklamını yapıyorum para kazanmak için kullanılacak bir sponsor değil
bu şekildede kullanabilirsiniz tabiki. Yapılan tıklamalar kadar neredeyse 10 hitinize 8.5-9 hit geri dönüşü oluyor bunu bugün birkaç hitlist haricinde hangi hitlist veya hangi banner dönüşümü size veriyor bunuda bir araştırın. Yani yapılmaya çalışılanın iyi birşey olduğunu hiç düşünmüyor gibisiniz. Peki solomoniz herhangi bir hitliste veya banner sistemine göre oranla reklam alıp o miktarla reklam verdiğinizde geri dönüşümünden memnunmusunuz ? Aynı şekilde adsense ile reklam alıp reklam verdiğinizde ne olur. Bunuda yazarsanız sevinirim.
_D.m.X_ adlı üyeden alıntı:
katreklama benm de ggüvenm 0 ...
21 kişi üyelik aldı ama para namına beş kurş işelemediler direk kaldırdım kodları haram olsun param
duyduğum en saçma şeyde bu nerden anladığınız 21 kişinin üye olduğunu bizim panelimizde görüyorsanız zaten ödeme otomatik aktarılıyor alamama şansınız yok. Ha 21 tane arkadaşınızı topladınız ve üye yaptınızda panelinizde sıfır gösterdi diyelim. Buda sadece lafta kalır çünkü ringofon ile bu sistemi özel olarak yaptık bilgi geldiği anda bizde işleniyor. 21 kişi üye olduda 0 işlediler ne demek nerden gördün 21 kişiyi müleccimmisiniz. Dediğiniz şeyi ispatlayın mademki sayıdanda kesin eminsiniz bunu yapabilirsiniz. Açık ve net olarak böyle birşey olması imkansızdır. Biz katreklam siteleri kullansın diye yaptık ve yeni gelen mp3 sistemine kadar olan bazı şeylerde ileride aynı mantıkda sisteme eklenecektir.