Buraya yazman benim için birşeyi deiştirmiyo. Benim ne olduğumu nasıl biri olduğumu zaten herkes biliyor. Sadece senle değil forumda yüzlerce arkadaşla alışverişim oldu.
Cavap olacağını düşündüğüm için devamındakileri de ekliyorum. aşağıda bu konudaki düşündüklerimi de sana yazdım. Hiç niyetim karalamak değil ama senden, forumdakilerden ve dünyadan tek dileğim biraz iyi niyet
foruma hiç yorumsuz yazdım yazışmayı bakalım 240bin kayıt var dedikten sonra ama içleri dolu mu diye sormamakla ben mi hata etmişim Yolcusu var Kızıl Yolun , Farkı bende şudur onun , O leninin o mahonun , Ben BOZKURTUN aşığıyım !:
destek@olric.com:https://www.r10.net/alisveris-bolumu/47609-lugelas-kisisi-ile-db-alisverisi.html destek@olric.com:linkide veriyorum, sende gerekçeni yazabilirsin, hiç seni karalamak gibi bi niyetim yok. destek@olric.com:evet yukarıdaki soruyu sana sormadım ama senin bunun farkında olmadığına hiç inanmıyorum ve biraz iyi niyetli birisi bundan bahsederdi Yolcusu var Kızıl Yolun , Farkı bende şudur onun , O leninin o mahonun , Ben BOZKURTUN aşığıyım !:emin olablrsin Yolcusu var Kızıl Yolun , Farkı bende şudur onun , O leninin o mahonun , Ben BOZKURTUN aşığıyım !:verilerin içine hiç bakmadım Yolcusu var Kızıl Yolun , Farkı bende şudur onun , O leninin o mahonun , Ben BOZKURTUN aşığıyım !:kaçtane var kaç tane yok diye