Host işi diye bahsettiyin bilişim sektöründe çalışmaya devam etmen için hocam emin ol çok sağlam kadron olması gerekir ayakta kalabilmek sağlam olabilmek insanlara güven verebilmek için çünki çevremizdeki birsürü bilinçsizce bu işe atılan kişi yüzünden dili ağzı burnu yanan çok kişi var bu kişiler kesinlikle artık çalıştıkları yerde güven arıyor güven vermek içinde bahsettiyim gibi iyi bir kadro ile beraber kurumsallık geliyor..
Kendine iyi bir kadro seçer bir şirket kurar bu işe tekrar dönersen zaten birdaha bırakma şansın olamaz.
Bilgisayarı ve çalışmayı seviyorsan Bilişim sektörü sonunu getiremeyeceyin bir iş dalı bence tekrar başla 8) ama tek başına değil
Bence yerden göğe kadar haklısın. Ben de uzun zamandır Hosting işine girmeyi düşünüyorum fakat bilgimin ve zamanımın elvermediğini düşündüğüm için erteledim. Bir de ben bir işe girdiğim zaman illa ki en iyisine ulaşmaya çalışacağım. Yani kaliteli bir hizmet, muhteşem bir servis açıkcası kurumsal bir yapı. İnşallah Almanya'ya gidince hayata geçireceğim projemi. Gerçi bizimkiler ALmanya'da encak helal gıda marketi tutar diyorlar ama bakalım artık