Açıkcası Kişisel olarak şunu soyleyebılırım.Sizin bugun reklam alıp ancak yarın reklam almadıgınız ..yada dün aslında hiç reklakm almadıgınız gibi konular ılgılendırmez.Eğer ben reklam veren olacaksam bu tarz yazılar hiç ılgılendırmez.

Diğer bır konuda Sitenıze neden bundan önce reklam almadıgınız konusudur.Bir eleştri yapacak olursak

| ETEK ALTI | , *** VİDEO , <! EROTİKS !> gibi butonlar bulunmakta.Ve bütün bu butonlar ***** toplist ve ***** sitelere yonlenmektedir.Bu lınklerden amaç ise Hit sağlamaktır.

Bir hitlistten en azından hit sağlanır başka amacınız varmı bılmıyorum.

Sorum ise Şu sız neden reklam almayı dusunmuyorsunuz .Sıtenızın kalıtesı bozulmasın dıye dıyeceksenız ***** lınklerın pek bır kalıte sagladıgını düşünmüyorum..ve bunun gıbı bıryıgın soru.

Benim size bır onerım var.

Burda emın olun sayfanıza reklam verıcek İnsanların ***** siteler için reklam verecegını sanmıyorum.Eminimki kalıtelı web sıtelerıdır.

Bu reklam türlerinden aylık belırlı bır gelır elde edeceksınızdır.mesela ortalama her ay 100 dolar dıyelım.Bence sayfanızdaki ***** lınklerı kaldırıp.yerıne 100 dolara reklam verip bazı sıtelere hıtınızı çok daha yuksek tutar ve sayfanızın kalitesinide artırmış olursunuz.

dipnot : çarşamba günü reklam alıyomusunuz ?