KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Title kelimesinde </font> eklemek hiçbir yarar kazandırmaz.O kod orda komiklik yapmak için koyulmuş gibi gözükür.
titlede font olayını haber siteleri kullanır genellikle sebebi de şu,
haberler.php deki haber listesinde bazı haberler önemlidir ve başlık kalın yada renkli gozuksun diye font eklenir.Başlık da aynı şekilde titleye.
Herşey,spam,link,backlink,içerik olsa demişsiniz.Ama hepsi onlar ve gereken şeylerde onlar + sabır ve beklemek.
Google danışmanlığı kelimesinde de çıkmak bir profesyonellik olarak görmüyorum.Amacım işine karışmak değil ama pek birşey bildiğini sanmıyorum.Mesajlarını da abartılı buldugum icin cevap yazdım.
Sen ne biliyorsunki diyorsanda eğer bende az biliyorum.Ama inan az bildiğim senden bi 20katı filan daha fazla.
iyi calismalar.
şimdi arkadaşım tebrik ederim elinize ne geçti bunları buraya yazdınız tabii düşüncendir saygı duyarım anlamadığım birşey burada müşteri arayan ve referansları olduğunu söyleyen biri var
konu belli inan mıyorsan ya da bir *********** olduğumu düşünüyorsan amenna ama unutma ben haklıysam ve gerçek bu seo işini becerebiliyorsam yazık etmedin mi şimdi benim konuma webkitle beraber
32 yaşındayım şunu söyleyeyim öncelikle seo r10 da açıldığında çok sevinmiştim artık burdaki konudan ve davranışlardan sonra bu bölüme bir daha uğramayacağım varsın siz götürün
benim şu anda 3 müşterim var ve hepsi memnun ...
ancak burada seo işlerini bu iki arkadaşa verebilirsiniz
kimseyi kırmak istemem ancak laf olsun diye de yazılmaz burada belki bir müşteri daha çekecektim belki de emeğime çamur atarak para kazanmamı engellediniz şimdi bu konudan sonra heralde size verirler beni bilen bilir tanıyan tanır ...
r10 seo ya elveda
saygılarımla