Bende Netinternet aracılığı ile nixcondan sunucu kullanıyorum.Genelde dizi siteleri yapıyorum.Hani bildiğiniz tv dizileri örneğin kurtlar vadisi ayrılık kader yersizyurtsuz affedilmeyen ve tüm dizilerinde sitem üzerinden kendi sunucum üzerinden online izlenmesine full bölüm downloadına izin veriyorum şu an kurtlar vadisi terör ü online izleyebileceğiniz iki siteden birisine sahibim diğeri google deli gibi bw yiyor ama takılmıyor makine yada netinternetden yada nixcondan bir uyarı gelmiyor hattı çok sömürüyorsun yetiştiremiyoruz diye.Hatta ikinci sunucu için sırada bekliyor ve osman beyin kafasını itina ile ütülüyorum( ha bu arada osman bey ne oldu bizim yeni sunucu hazır aklıma gelmişken sorayım ) Teknik destek denilmiş 3 4 sefer mysql nedeni ile reboot isteğim oldu nixcondan ve netinternetten maximum 2 dakika sürdü isteğimin yerine getirilmesi Bazı arkadaşlar israilden uzaydan bahsediyor ben istanbulda ikamet ediyorum çok güzel ping değerleri alıyorum bu sunucuda yaklaşık 4 . ayıma giriyorum ve şu ana kadar bilgim olmadan kesinti olmadı (sadece bir sefer ondada mailime bakmadığım için bilgi sahibi olmadım) Eski sayfalarda Labidunun dediği gibi ne hattı kaça aldıgı ne de nerede olduğu umruma gelmiyor zarar mı ediyor banane zarar eden nixcon para onların keyifleri bilir kaça vereceklerini mallarını.

Horoza sormuşlar tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan diye
-Bana ne ben kullndıgım sunucuya bakarım demiş.