1) Aradılar zaten Nixcon dan da ve ayrıca kendi forumlarında böyle birşeye şaşıran müşteri bile olmuş bizi aramasa nixcon çalışma olacagını biz nereden bilelim ve insanlara haber verelim? Denizliden ? bunu geçtik
2) 48 Saat benim müşterim için önemli değil cpanel lisansı olmadan ssh dan müşterisine hesap açabilirim benden sunucu kiralayan müşterimin işi acil ise onuda geçtik böyle bir durumda en akıllı çözüm cpanel.net den 15 gün deneme lisansı almak olur... Onuda geçtik ki zaten bana böyle birşey olmadı hiç bize
3) Sunucu kapandımı asla ticket kullanmam telefon ederim bu benim için sorun olmaz başkası için sorun yaratacaksa zaten nixcon ile çalışmaz 3 dk beklerim sunucu gelmemiş ise tekrar durum hakkında arar sorarım hiçbir zaman 10 dk boyunca reboot edilmeyeen sunucumuzda olmadı..
Reboot ve donanımsal sorunlar dışında nixcon teknik destek vermez bunu herzaman söylüyorlar... Bizde söylüyoruz tekrarlamanıza gerek yok...
Düşünemeyeceyin kadar büyük şirketler yıllardır bizi kullanıyor bu işler güvene bağlıdır bize güvenmeyen bu şirketler zaten bizimle çalışmazlar...
Her mesaşımda birşeyler çiziyorum zaten size göre