Ni-Osman,
Hocam çok uzaklara gitmene gerek yok, 2006 - Ekim - Kasım Aylarına dönmen yeterli.
Ben seninle nixcon'un nerede olduğunu tartışmıyorum dikkat et.
Nixcon nasıl bir yer ben sana anlatayım,
1) 1 hafta boyunca network çalışması yapar kimseye haber vermez, her gün ararsın bir sorun yok derler, saçını başını yolarsın. 1 Hafta sonra çalışma yapıyorduk kesintiler ondandır der.
2) Toplu Cpanel lisansları biter 2 saat sonra lisanslar hazır olur derler 2 gün boyuncu sürer işlem
3) Sunucun kitlenmiş/ulaşılamıyorsundur, telefon edersin teknik destek ile görüşebilir miyim dersin bizde teknik destek yok der, sunucunun kitlenmesi için ISKI'yi mi arayacaksın tabiki nixconu arayacaksın.
4) Network ayarı yapmayı bilmezler, güvenlik diye senin IPnin 62.168.150.X ise 62.168.151.X e TCP/IP bağlantısı sağlayamazsın, yani senin müşterin nixcondan başka birisinin müşterisine email dahi atamaz. Sana 62.168.151.X sunucunun sahibini bul senin bağlantı sağlamana onay versin derler. Muhtemelen internet kafecilikten gelmiş networkçülerin elinde saçını başını yolarsın.
Nixcon oradadır buradadır bunları tartışmıyorum, birisi veya birileri nixcona maddi kaynak sağlıyor ama Şuan türkiyede ve dünyada en kötü yönetilen datacentera sahipler. Nixconun datacenterını yönetenlerin datacenter yönetmekten haberi yok ben sana söyleyeyim.Network dediğin şey zamanla ayarlanacak bir şey değildir, ilk kurarken sistemini yaparsın ayarlarını ufak tefek değişikliği dışında öyle kalması gerekir, extra donanımlar takılır ama network dediğin şeyde bu kadar köklü değişiklikler başta yanlış dizayn etmediysen yapılmaz.
Çok tehlikeli bir noktadasın, Nixcon = Ninet , Ninet = Nixcon noktasındasın. Nixconun her zaman senin gibi maşaları oldu, bir açıklama yapacaksa gelsin kendi yapsın, Nixcon forumlara takmayacaksa bırak sen de onlardan buraya laf taşıma.
Sana tavsiyem sen müşterilerine destek ver, onların sorunları ile uğraş, bu Nixcon = Ninet olayını daha fazla uzatma. Sana faydadan çok zarar getiriyor.