Bekleyelim bakalım yıl 2007 ve yıl 2008 yada 2018 oluncada hala Nixcon batacak yarın kapanıp gidecek nixcon hattını kaçak metroethernet çekmiş oradan çalıyor gibi laflar devam edecekmi... Ben teknoloji ve serisler hakkında yazılanlara cevap veririm nixcon ile sen iletişime geçmişsin onlar sana saldırı yaptın hattını 2mbps yapıyorz falan demiş bunlar senin ile nixcon arasında geçen şeyler.. oyüzden senin sorularına cevabı ben veremem...

Geçmiş de Nixcon iyimiydi? hayır...

En güzel örnek 8 ay önce netinternet telekom a ait hostingler Ev1 server de barınıyordu ama nixcon üzerinden sunucularımız vardı yine diyorlardıki tr lokasyonlu sunucu satıyorsunuz neden kendiniz usa da sınız... Geçmişten kastın buysa ozamanlar çok büyük derece trafik kulanan sunucuyu Nixcon'a geçirmekten korkuyorduk acaba kaldırırmı bizim sunucularımızı diye aradan zaman geçti TV kuruluşlarını Türkiyeye geçirdik bizim verdiğimiz hizmette full managed olur full destek verilir ozaman gördükki çatır çatır çalışıyor sonra biz geçtik ama bizden daha eski sürede nixcon ile çalışanlar bu konu altına yazmış zaten ronin falan yazmış 1 mbps hat kullanamadım diye.. 1 yıl oldu dc kurulalı daha alt yapı çalışmaları tamamen bitmemiş bir veri merkezi buyüzden çalışmalar oluyor 1 yıl demek çok genç demek herzaman daha iyiye dogru gidiyor 8 ay önce nixcon dan sunucu kiralayanlara tekrar nixcon u gösterme fırsatımız olabilse keşme ama onlar benimsemiş artık Nixcon kötü nixcon kaka diye