DataTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıntı:
DataTR´isimli üyeden Alıntı
netinternet diger firmayı bilmiyorum ama bana gore ve hepde kalacak eminim destekteki ahmet bey haricinde hicbisorun yok adamlar işini biliyor gercekten netinternet işi bilmiyor diyen biri varmı acaba =) ama netinternet anketde oyumda netinternet için kullandım süpersin netinternet osman sende ayrı güzelsin

Al Canım Senle Problemim =)
Sevgili DataTR yazmış olduğunuz ticket'lara cevap veren netinternet görevlisi size site %28 cpu aşımı yapmış ondan kapandığını ve size sunucu almanız gerekmektedir diye bir öneride bulunmuş sadece bir öneri ama siz demişsinizki 'akıl vermenize gerek yok' . Sizin ticketiniza yanıt veren arkadaş sunucu almanız gerekmektedir derken akıl ve öneride bulunmuş sizde ona karşılık 'akıl vermenize gerek yok' diyeceğinize daha nazik olarak teşekkür ederim vermiş olduğunuz öneri için ancak müşterim zaten hostunu taşıyacak tekrar bikaç saatlik süreliğine açabilirseniz müşterime yedeklerini vereyim daha sonra kapatabilirseniz diyebilirdin bence . O yetkilide sanırım siz nazik olmadınız diye kızmış size neyse.

syg.