osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilginçtir
eskiden sasunun yaptığı nixcona yalaklık, forumlarda koruma ve telefonla kendilerine söylenenleri foruma yazma işini sanırım şimdi netinternet üstlenmiş..
nixcon aptalmı acaba kendileri şuraya 2 kelime açıklama yazamıyor..
Hay yarabbi ilgiç olan nedir Osman?

sasu kim bilmem ancak Benim yaptığım şey parçası olduğumuz bir kuruluşu senin gibi kişilerden korumak her nixcon konusua cipsimi alayım da bilmemnede diye atlayan sensin Nixcon dan sunucu alıp bir ip olayını düzeltemeyende sensin nixcon destek vermez sunucunun ip si bozulmuş harddisku umount olmuş nixconu ilgilendirmez... Kendinden kaynaklanan bir sorun yüzünden nixcon da barındırdığın sunucun kapandı ve destek alamadığın için (bilgisizlik kötü birşey) zarara uğradın ama sen kendine suç bulacağına nixcon u suçlu buldum birsürüde hatta konuşmalar yazıları burada biryere yazdın Datatr nin yaptıgı gibi ama herşeyden önce Nixcon nun sitesinde yer alan NETWORK KESINTILERINDEN BASKA DESTEK VERILMEZ notunu unuttum..

Nixcon neden gelip forumda bir açıklama yapsın bu forumlarda yazdıkları umurlarındamı sanıyorsun? 1 Aydır dır dır dır dır ederek ben zorla video çektirdim aynı günün gecesi Hostbank gibi arkadaşlarımız buranın TR olduğu nereden bilelim dedi gecenin köründe yine dır dır dır alisamiyeni avea reklamlarını çektirdik sonra kablo istediler noc istediler bunları ilettik yoğun olduklarından dolayı network çalışmalarından askıda kaldı... Yakın tarihde diğerleride gözünüze sokulur..

Telefonda yada forumda birşey duyup burada yazmadım gerçi bende yazmadım ki böyle şeyleri anlatsamda anlayan olmayacak yada ANLAMAK İSTEMEYECEK diyelim...

Birazcık RIPE hakkında network konusunda döküman okuda incele bu forumda yazanları...

++ Olarak haksız yere baltalama yapmak banlanmak demektir.