Herkese Tekrar Merhaba,

Nixcon’nun hattı konusunda gerekli açıklamayı yaptım Türk Telekom A.Ş üzerinden Metroethernet hizmeti almış olsaydı şuan bizimle çalışmasını bitirmiş olmalıydı.. Bunun nedeni düşünemeyeceyiniz kadar Nixcon Networks üzerinde Netinternet Telekom’a ait sunucular mevcut 500-600 Mbps hattı sadece Netinternet olarak biz kullanıyoruz Türk Telekom A.Ş nin resmi sitesi olan TÜRK TELEKOMUNIKASYON A.S. | ANA SAYFA üzerinde metro Ethernet tarifelerine bakarsanız 500-600 Mbps nedemek göreceksiniz..Ve bilgi sahibi kişiler eskiden Metro Ethernet tarifelerinde indirimli fiyatların kaldırıldığını görecekler Yani Metro Ethernet uygulamasında TK (Telekom Kurumu) üzerinde ISS belgesi olanların artık fiyatlarda bir indirimi yok zaten onların aldıkları fiyatlarda veriliyor buda Türk Telekom A.Ş nin özelleşmesinden kaynaklıdır.. Forumda iddalarda bulunmaktansa konu ile ilgili N.I.S bilişime telefon edip sorabilirsiniz yinede yalan söylediklerini düşünürseniz ozaman o sizin düşünceniz olsun sonuç itibari ile bizim kendi Müşterilerimiz (Nixcon üzerinden sunucu kiralayan) herhangi bir şekilde hattın kötü paylaşımlı veya benzeri kesintiler içinde olduğunu söyleyemez.

Bir önceki sayfada bir müşterimiz sunucusundan ekran görüntüsü almış ama o 1 sunucu tabiî ki dediğim gibi Nixcon İnternet hizmetlerini TTNET üzerinden almış olsaydı ve bu mevcut fiyatlardan satış yapmaya devam ediyor olsaydı 1 sene değil 3 ayda iflas bayraklarını çekerdi… Şuan Nixcon iflas bayrakları yerine yeni network yaratarak yeni sunucular alarak müşteri sayısını yükseltmekle meşgul durumda….

Türkcell A.Ş ye gelince de söylediklerimi tamamen yanlış anlamışsınız Türkcell fiber kablo üretmiyor yada internet hizmeti vermiyor Kara lisansını kullanarak hizmet sağlıyor.. Ki zaten Türkcell A.Ş’nin bu işe sermayesi yeterlidir.

DataTR size gelince de bu destek taleplerinin öncesinde yazdığınız ve yaptığınız davranışlardan ötürü o şekilde cevaplar aldınız.. sadece bu destek talebine bakılırsa tabiî ki suçlu kişi durumuna düşüyorum ancak ötesi gizli burada…

AS numaralarını araştıran arkadaşımıza teşekkür ediyorum ayrıca…

İyi Geceler…

Ahmet Makal
Netinternet Telekom
Tel: 0258 2646544
Faks :0258 2646548