Ringofonreklam'ı Sweet'e söyledim, araştırdı ve sizlerle paylaşmamı istedi:
Bu site Ringofon ile alakalı bir site değildir. Ringofon ismini kullanarak, Ringofon hizmetini aracı site olarak sunmaya çalışan bir site. Fakat; Ana firmanın sunmadığı bir ürünü aracı firmanın sunması hiç güven vermedi açıkcası. Yarın Ringofon Müşteri hizmetleriyle konuşup ayrıntılı bilgi yazılacaktır. Şu anda beklemede kalmakta fayda var diye düşünüyorum. Fake amaçlı yazılma olasılığını da gözden kaçırmamak lazım. Webmasterlar, genel olarak aynı firma diye düşünüp ringofon bilgileriyle üye olurlar ve bilgileri site sahipleri tarafından ele geçirilmiş olunabilir.
Eğer başlık öğlen açılmış olsaydı Ringofon Müşteri hizmetleri'ni arayıp bilgi alabilirdik. Ama gece açıldığından kimseye soramıyoruz.
Site bilgilerine baktığımızda Ringofon.com : Godaddy'de kaydedilip, Sadecehosting.com da host edilmekte. Fakat; Ringofonreklam.com : isimtescil.net 'te kaydedilip 100mb1usd.com 'da host ediliyor. Site whois bilgilerinde
info@ringofon.com yazılıp sanki ringofon.com gibi gösterilmeye çalışılmış fakat alakası bile yok.
Hiçbirşey netleşmeden ne desek yalan olur. En iyisi yarın Ringofon ile konuşup, doğruluğundan emin olunup kullanmak gerekir. Doğruysa yarın üye olunuz. Değilse olmayınız. 1 günden kaybedecek birşey olmadığına inanıyorum. Herşeyi olumlu yönden düşündüğümüz kadar olumsuz yöndende düşünmeliyiz.
Herkeze iyi çalışmalar. Kolay gelsin.