halen aramaktayım arkadaşlar bulamadım bi türlü yaff
Bu gidişlede bulamazsın.
Arkadaşlar bu arkadaşa dikkat edelim.
grifon-tr ile 3 gün önce konuştuk bir sitem için anlaştık.Ödemeyi öğleden önce yapıcam dedi bende tamam yarın ödeme gelince linki veririm dedim.Ama öğlen oldu ödeme yok neyse bekledim akşam oldu ödeme yok grifon-tr msnde online dı yazdıklarıma cevap gelmedi neyse o gün öyle bitti.Diğer gün oldu arkadaştan yine ses yok o günde öyle bitti.Dünde msnden yazdıklarıma geçte olsa cavap geldi o adreste benle konuşan kişi ortağıymış ki ne kadar doğru bilemiyiceğm dedi yarın ortağımla konuşurum size haber veririm tamam dedim ve bugünde gelip siteyi almaktan vazgeçtiğini söyledi ki dün geceden böyle birşey olucağını biliyordum

Ben yedek indirdim yükledim onla uğraştım, o da önemli değilde bu iş çocuk oyuncağımı? Anlaşıyorsunuz birisiyle sonra ben vazgeçtim ve o anlaştığımız gecede arkadaş yedeği göndermemi istedi ve ödemeyi yaparım vs güven konusu geçti evet güvenmedim ki güvenmemde bu devirde kimseye kolay kolay güvenilmez iyiki güvenmemişim yoksa site gidicekmiş elden neyse dikkatli olun alışverişlerinizde.