Merhaba mokoko;
Sana bu satırları yazarken sen bunları okuyor olacaksın.Senin bu 7 aylık yokluğunda spetifik olarak çok fazla değişmedik.Metafizik olarak 7 kilo faln aldım.Bide artık çok para kazanıyorum.O dolarları çatır çatır yerken senin burda olmanın ve salya sümük izleyip özenmeni çok isterdim mokoko.Biz kırmızı ferrarimizle kız atarken sen mazotçu olsaydın..Yanından bir hıçımla gelip geçseydik..Ve arkandan kadir inanır gülşü atsaydık.Olmadı mokoko..Sen yoktun..Hiçbirşey tad vermedi.Mansonun açtığı siyaset konuları bile aşka dönüyordu.Yokluğunda kaç db eksittiğimizi tahmin bile edemezsin.Konu açarken mokokonun yorumlarından mahrum kalmann verdiği piskolojiyi ise hiç.Mokokoya gaz versek o bişeler yazsa.Sonra radmin onu banlasa..Of of..Hüzünlendim ağlayayım falan.
Şimdi ben bakkaldan gidip gofret alsam yesem ne olur?Bence saçma olur niye çünkü konumuzla hiçbi alakası yok.
Neyse Ben sorumu sorayım Mustafa topaloğlunun bülent ersoya önünü kesmeselerdi dünya starı olurdu demesi hakkındaki düşüncelerin nelerdir?