Dr.Wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kyo -
".. burda yedekten bahsedenmi oldu şimdi?_ " demişsin

Bir önceki mesajında

dr.wave aktifbilişim anladın heralde şimdi
sponsor işine gelince siteler senin herkesle anlasma malum cevre genis sartları iyice anlas ole gec yazık olmasın okadar emek ve yedeklere :=)

Sonuna bak emek ve yedek demişsin.Bende anlamadım üstüme aldım.Uçtuğum yok bugune kadar hakkımla çalıştığım,sınırı geçmedim,bugune kadar kimsenin ne yedeğini nede emeğini mahrum ettim.

Benim gücümü aşan datacenter kaynaklı 1 problem oldu orda 1 haftalık verikaybı oldu (sizin zamanızından önce) o da dediğim gibi tamamen dc'den kaynaklandı.Yine dc demeyip,veri emek kaybı olan müşterilerime yaptığım promosyon ve hediyelerle tekrar gönlünü aldım.

Yani kimse gelip bana yedek ,emek bitiyor,Sorun oluyor,memnun değilim demedi(*),böyle devam ettiğim süre boyunca da demeyecektir.

Bi an yedek medek deyince ondan dedim

( * Bir kişi saçma sapan çıktı asılsız iddia edip ortalığı karıştırdı ve banlandı,bunu saymıyorum )

" sponsor işine gelince siteler senin herkesle anlasma malum cevre genis sartları iyice anlas ole gec " birde bunu anlamadım ?
ya GüzeL Kardesim Seninle 1 Alakası Yok Dedim Dimi Porblem Yok Ozaman Onu Niye Yazdım Ferdi Anlamadım Dr.Wawe Demiş Bende Senin AktifBilişim Oldunu SoLedim Herseyi Tersten Anlamak Zorundamısınız?

Alıntı
" sponsor işine gelince siteler senin herkesle anlasma malum cevre genis sartları iyice anlas ole gec " birde bunu anlamadım ?
Ben 2 Ay Icinde Tam 7 Host Değiştim AdamLar Sponsor Die 2Söz SöyLedikmi suspensed Cekiyor Onu SoyLemeye Çalıştım Konu ıLe Hiç Bir Alakam Yok Sadece Ferdi Beyden Cok Aktifimdir Bu IsLerde Yardımcı Olmaya Calıstım Elim Kopaydıda Yazmayadım Allah Allah Yaw Konu Nereye Cekildi..