arkadaşlar şunu bilinki dmoz ölmez çünkü arkasında google gibi bir dev var burda dmoz editörü olanlarda burda dmozu savunurken kendilerininde çok iyi bildiği birşeyi atlıyorlar dmoz tamamen çıkar amaçlı bir sitedir yani orda editör olursanız büyük çıkarlarınız olacaktır en basiti kendi sitelerinizi ekleyebileceksiniz bunun dışında rakip sitelerinizi eklemeyecek yada kaldırabileceksiniz şimdi burda editör olan arkadaşlara soruyorum kaç taneniz kendi sitesinin içeriği o kadarda iyi değil bunu dmoza eklemeyim dedi durun yorulmayın ben cevabını yazıyım sıfır yani hiç biriniz burda dmozu elbette savunun dmoz sizin ekmek kapınız ama balık baştan kokar derler baştakiler kategori editörü almıyorlarsa alt tarafta kalan sizler ne yapsın elbette çıkarlarınızı gözeteceksiniz orda birçok kategoride benden tecrübesiz o kadar adam varki takip edebildiğim kadarıyla yazdığım 27 tane referans siteyi hiçe sayıp o adamları halen orda tutabiliyorlar hatırlarsınız 3-4 ay önce yine böyle bir konuda mynet mysitelerin dmozda ekli olduğunu söylemiştik o konunun ardından bazıları utanmış olacakki yavaş yavaş mysiteler kalktı bence hak r10 da aranmıyor birisi buraya ingilizce dilekçe örneğini yazsın herkes aynı maili dmoza göndersin bakalım o zamanda bu türkçe bölümü bu kadar keyfi bırakılabiliyormu
kimse bu sözlere alınmasın çünkü dmoz editörlerininde başka şansı yok bunu yapmak zorundalar elbette kendi çıkarları için
Benim bir adet bile sitem ekli değil dmozda. Hatta editörü olduğum kategori ile alakalı sitem dahi var ve eklemedim. İçerik bakımından biraz daha gelişmesi lazım sitenin. Bu benim görüşüm ve sitemi kategoriye önderen bile oldu ama vakti gelince eklerim. Sizin kafanızda tabular oluşmuş ve bunları yıkmak imkansız. Eğer bir kategoride suistimal veya hata görüyorsanız direk suistimal rapor et linki ile yapabilirsiniz. Buralarda dert yanmayla elinize bir şey geçmeyecektir.