Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Editore attığım maili merak eden arkdaşlar olmuş Uyarı die attığım mail sadece sorularla dolu idi bilgi alma amaçlıydı neden eklenemediğimi merak ediyorudum..aldığım cevap ne idi.Sitenizi Eklememişiniz böyle bir kayıt yok! yanlış katagori ve paso fırça
nedemek yani ben olumlu olumsuz mail almadığım için sitemi her hafta ekledim.Hergün DMOZ da kendimi aradım.cok can sıkıcı bir olay.
Neyden vazgeceyim DMOZ a girmektenmi.Onu zaten ümidimi kesitim editor bana demiş yani hiç giremezsin die kafası bozulmuş.Attığım maile sormuycam yani öylemi sitem neden eklememiş diemi ne den ozaman iletişimi varki editorun.Sineyemi çekecem.Sinir oldum dalga gecer bir usluble konuşması editorun.Yanlış Bölüm eklenmemiş ? Hadi ya diyesim var,Benim de hatam olabilir olduğunu düşünmüyorum gerçi.Ama hangi site hangi katagoriye eklenir olduğunu bilmek için illa editör olmamız sart değil öyle değilmi.Adam kendini dmoz editoru olduğu için özel hissedebilir.Bence nitellik için farklı şeyler gerekir.
Hala diyorum DMOZ keyfiye dizin.!
birde Hiç bir kaygı ve endişe duymadan Dmoz'a yeni eklenmiş olan r10.net de bu demokratik bir platform da bukdar rahat yazabildiğim için teşekkürler ediyorum.