traditional adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama yine de arkadaşın dediği doğruysa iyi iş başarmış. Sanırım birileri bize bu işin sırrını öğretmeli. Yani ben dandik bir kelimede bile 1 ayda 5. 6. sayfalara zor geliyorum.
Katılan? Katılmayan?
Bu işin sırrı filan yok, r10 daki forumları okudum, you tubeden rusların bir kaç seo taktiği ile ilgili videolarını izledim. Onları uyguladım.
Rusların en çok önerdiği yöntem,
Örneğin, sitende ankara kelimesi ve türevleri ile yükselmek istiyorsun;
İçerik hiç önemli değil saatte 60-70 içerik girilen bir siste bul (genelde haber siteleri), php asp nele istersen bir script yaz, o içeriği sayfa bazında parserle, sitenin gizli bir yerinden ayrı bir sayfada o aldığın içerikle ilgili linkler ver Ama bu linkller seninb sayfanda olsun ve sen bunu php kullancaksan open ile okutup sayfada al. Asp ise tear kullan. Önemli olan içerik değil, o içeriği gösterirken kullanacağın title, url, ve meta dır. Yani içerik bir cinayeti anlatsın. Ama sen url ye www.siteadi.com/ankaradaki_sinemalar.html titleyede Ankaradaki Sinemalar yazdır. Bu title url meta işinide belirlediğin bir dizi ile rastgele yap. Googla buradan çok şey çıkartacaktır. En son googla da çıkan içeriğe kullanıcı tıklayınca gösterilen bir sayfa varya geniş dönüş sayfası. onuda 1x1 frame ile ana sayfaya veya (htacces ile kontrol et adam hangi url ile dolayısı ile hangi kelime ile geliyorsa sitenendeki içeriğe ona göre yönlendir) bağla.

Pek anlatamadım ama yaptığım buydu.