INfOCUS adlı üyeden alıntı:
Bilgiler Icin Tesekkur Ederim
Ornegin Simdi Uzer.com Var Diyelim Ornek.31 Aralikta Bitecek Ben Simdi Backorder Yaparsam Domain Dustugunde ve Benden Baska Birisinin Talebi Olmadigindan Direkt Bana Mi Regleyecek Domaini..
Eger senin Backorder firman yakalarsa, senden başkasınında talebi olmamışsa senin adına domaini regleyecekler.
Alıntı
Lakin Ben Soyle Biliyordum Yaw Domain Prtk Oluyor Domain Dusse Bile Sahibinin Geri Almasi Icin 1 Ay Veriyorlar Sanirim Bu Backorder Bunu Para Karsiligi Ortadan Kaldiriyor..
Domain düşme periyoduna (redemption period) girdikten sonra herkes alabilir yani eski sahibine özel bir durum yok.
Alıntı
Birde NetworkSolutions Firmasin Spynames Ile Calistigi Icinn Illa Onlardan mi alacaz Baska Bir Firmadan Alsak Sorun Olmas Demi
Sanırım Snapnames demek istedin evet ordan girmen gerekir başka firmalardanda backordera girebilirsin ancak domaini yakalayamassın.
Alıntı
Onceden Backorder Olmus Yada Olmamis Nasil Ogrenebiliriz ...
Bunu öğrenemessin çünkü piyasada birçok Backorder firması var, insanlar farklı farklı firmalardan aynı domain için backordera girebilirler.
Ancak Snapnames'de o domain için backordera girenleri görürsün çünkü domain yakalandıktan sonra backordera girenler arasında açık artırma başlar.