d4rkz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de 2 defa domainsite'den kazik yedim..
1.sinde domainimin süresi dolmustu akabinde üstüne yatip çinli bir firmaya sattilar.
2.sinde ise kredi karti ile domain aldim.Kredi kartim herzaman alisveris yaptigim kart ve hicbir sorun yok.Domain akabinde açıldı 1 saat sonra panelden kayboldu bi baktim ki kayıtlar domainsite üzerine domain de satiliga cikmis ve hesabima geri ödeme yapilmamis.Direk bariz üstüne yattilar domainin..
2 defa domainimi yediler.Bidaha hayatta iş yapmam domainsite ile.
Isimtescil.net den cok memnunum.Sorun oldugu zaman mail atiyorum birkac saat icinde bakiyorlar.10'un üzerinde domainim var.Kredi kartinda aninda aktif oluyor.Banka havalesi veya PTT havalesi yaptiginda 2 - 3 saat icinde aktif oluyor ama eğer dekontu FAX ile yollarsan 15 dk icinde aciyorlar.
Şuana kadar domainsitede hiçbir sorun yaşamadım süresi dolan domaini bile devamlı haber verirler dolucak diye, sorun yaşayanda pek duymadım sana denk gelmiş demekki geçmiş olsun.
aytug.akdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
natro biraz ağır çalışır direkt lekeleme en kötü tel aç yıllardır domainlerim orada hiç sorun yaşamadım
O zaman 50 kere telefon açtım 3 operator var yazsada kimseden cevap gelmedi ay sonu fatura domainin 4-5 katı geldi
Virtuozzo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de müşterisi olmadığım halde birkaç konuda fikir öğrenmek için uzun soluklu bir yazışma gerçekleştirdim Natro ile ve en geç 4-6 saat içinde mail ile cevap verdiler. Bence işin içinde başka bir sorun vardır (havalenin hesaba geçmesinde gecikme vs. gibi).
Havalenin geç gitmesi gibi bir durum olamaz saniyede gidiyor zaten devamlı havale yapıyorum hiç böyle sorun yaşamadım.
Domaini pazartesi günü saat 6 civarında regledir hadi haftasonu yoktu kimse koskoca günde saat 6 olmuş regledir ki o günde birçok kez aramıştım.