20YTL için insanları kandırmaya , daha doğrusu kendini kandırmaya değer mi ?
Merak etme arkadaşım, Allah büyüktür, bizde arkandayız her şekilde, gerekirse kendi cebimizden toplar göndeririz paranı sana
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Fakat sanırım konu yanlış anlaşıldı. Benim buraya bu konuyu açmaktaki maksadım 20 YTL yi geri alabilmek değil.
Benim maksadım bu şahsiyetin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu herkese gösterip, başkalarının da canının yanmamasını sağlamak.
giden para degilde insan enayi oluyor o insanın zoruna gidior
Haklısın. Fakat asıl zoruma giden ne biliyor musun? Asıl zoruma giden R10.NET üyelerinin değil de,
radmin'in duyarsızlığı.
R10.NET i hep sevdim. Fakat açıkçası şu sıralar giresim gelmiyor. Nedeniyse basit. Bu konuda olayı tüm yönleriyle yazmış olmama rağmen, iTrader'da genius'un hakkımda yaptığı yalan yorumun hala öylece durması...
Buradan sormak istiyorum radmin'e.
Size özel Mesaj yoluyla da ulaşmış olmama ve bu konuda genius'un yalancılığını kanıtlamış olmama rağmen, genius'un iTrader'da yazdığı "Hesabı sağlam teslim ettim parasını ödemedi" yorumu neden hala silinmiyor.
Üstteki yazı forum kurallarına aykırı olabilir. Beni forumdan da uzaklaştırabilirsiniz bu yazı için. Fakat yerimde kim olursa olsun benim gibi sitem ederdi.
Çamur at izi kalır misali mi olacak burada da?