sertacbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim hesabımdan eksilen yaklaşık 17 ytl hala yüklenmedi. yetkililere de ulaşamıyorum. pm attım müşteri hizmetleri bölümüne yazdım 4 gündür bi cevap alamıyorum. umarım en kısa zamanda düzeltilir.
Düzeltileceği felan yok.. Emin olabilirsin.. Ben 22 Mart tarihinde mail atmıştım, ertesi gün gelen yanıtta pazartesi (25 Mart) gerekli ücretin hesabıma yatacağıydı.. Üzerinden birkaç gün geçti. Sonrasında 2 kez mail attım. Amaç para değildi, gelişmeler hakkında bilgi istiyordum. Biri 30 Mart , diğeri 3 Nisandaydıı. Az önce bir abim hesabıma önceki işlerimizin teki için ücret yolladığını söyledi ve kontrol etmemi istedi.. Bir de baktım ki 17.44 YTL'lik katreklam ücreti de vardıı.. Halbuki benim yolladığım,

Alıntı
Subject: Hesabımın iptalini istiyorum

Ad soyad : Hakan Demiray
Site : Günlük Haftalık Aylık
Hesaptaki miktar : 17,44 YTL

NOT : Hesaptaki miktar 17,44 diyor fakat Ocak 2007 verilerine bakarsanız oradan 21,40 YTL daha çıkıyor ve o miktar hesap içerisinde yok henüz. Bu miktar hesapta görünmüyor fakat Kazanç raporlarından Ocak 2007 ‘ye baktığınızda bunu görebiliyorsunuz. Sanırım bu miktarda 17,44 üstüne eklenip gönderilecek ve hesabım kapatılacak?

Teşekkürler, iyi çalışmalar J
Netice olarak Ocak 2007 verileri yalan olmuş gibi duruyor.. Neyse sağlık olsun.. İyi ya da kötü hizmetleri için teşekkürler.. Söylenenlere hak vermek gerekiyor gibi geliyor bana.. 17.44 lük ödeme ile hesap yalan oluyor böylece..

Bir süredir hemalhemsat ta birşeyler peşinde.. Oradaki ödemem daha yüksek.. O da numara yaparsa, Türk reklam servisleri hakkında şüphe duymaya başlayacağım ve amaçlarının farklı olduğunu düşüneceğim... Fakat hemalhemsat ödeme yaparsa, kendileri ile devam edeceğim. Zira aynı süre zarfında katreklamdan 2-3 misli daha fazla kazandırıyor..

Kolay gelsin herkese..