curcuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2:aslinda kaale alip cevap yazmaya bile degmez ama yinede bilginiz olsun;

1) bu sahsin sitesi diken.net'in dedicated musterisi bir firmada host edilmektedir.
2) sahis sizi batiracagim, elimden geleni yapacagim bunun icin vs. seklinde garip bir yol izlemektedir.
3) sahis ile msn uzerinden yapilan konusma'da bende makinaya ortagim gozum uzerinizde gozunuzu 4 acin sizin gibiler yuzunden 1 yil yattim gerekirse 1 yil daha yatarim seklinde yine garip ve anlamsiz tehditler savurmustur.
4) sahis savurdugu tehditler uzerine gelecegim takacagim uslubuyla adres istemis istedigi adres kendisine iletilmis fakat ne hikmetse olay siz geline donmustur.
5) son olarak forum etik ve ahlak kurallari goz onunde bulundurularak sahisla yapilan gorusmelerin loglari ve sahistan alinan mailler post icine konulmamistir. bu mail ve loglari arzu eden tum forum kullanicilari info@diken.net msn adresini ekleyerek edinebilir. karalama ile kimse yucelemez!
burda kıyamat kopmadan once bu mesaj varmı ben bu adamdan oldamdım dogru

benne bu adam dan hostıng almayın bu dam tam bir o.... buna ben zer şeyler yazdım ve iki tabu yazıyı başak bir kullanıcı adında yazdım şimd
i uye oldum yıne aynı lafları tekrrlamaya gerek yok işta bu hostunk iyi degil o lavların aynısı yıne aynı okuyonlar bilir okumayanlarda ozelden ratmıne sansorsuz mesaj attım ban dedıklerı ve yolladıgı maili işte bu hostın *********** takı isteyen varsa frogılde msn adresım var eklesın

almasanız sizin için iyi olur