Arkadaslar sizce ilk konusu olan Fatma hanimin yerine benim burda olmam neyi ifade ediyor? Özür dilemek kadar basit birşey yok. Özür dilenince konu bitecek yahut kapanacakmi? hersey güllük gülistanlik mi olacak? Elbette ki hayir. Biz gerekli özürü okan bey gelene dek profesyonel bir ekiple müşterilerimizi mağdur etmeden, mağdur olan müşterilerimize ise ne yapabiliriz diye düşünerek diliyoruz. Bu konudan önce mağdur olan 2 arkadaşımızın sorunlarına uzun süren konuşmalarla bazı çözümler bulabildik. Elbette ki al arkadaşım backuplarınla beraber herşeyin devam ediyor diyemedik ancak, MSN den veya Telefon aracılığı ile bize ulaşıp mağduriyetini dile getiren müşterilerimize gerekli özveride bulunarak elimizden geleni yaptık. Keza şu anda onlarda aynı mutluluğu bizim gibi yaşamaktadırlar. Ondan dolayı diyorum ki ve tekrarliyorum ki, sorun var ise çözümü burası değildir. Elbette ki ben arıyamam ulaşamam burada yüzlerce müşteriden bahsediyoruz ve bu arkadaşımın bende ne bir telefonu nede msn'de kayitli oldugu bilgiler var. Onun icin lütfen diyerek tekrarliyorum, sorununuz var ise cözümü bize ulasmaktir. Hersey eskisi gibi olur diyemiyorum maalesef ancak elimden gelen ne varsa bunlari herzaman seferber etmeye hazirim. Benim gecmiste problem yasanan musterilerime tek tek ulasmam mumkun degil. Gayet tabii elimde oyle bir imkan olsaydi ulasirdim...

Konuyu dikine sürmek yerine süreci incelediginiz zaman esasinda firma olarak ne derecede büyük bir özür diledigimizi sizlerde fark edeceksinizdir. Benim burada bunlari yazabilmem bile bence bir özür dilemektir. Buyrun gelin elimden gelen ne ise yapacagim arkadasim. Ancak yok dileginiz kuru bir "özür" ise, onu ben yüzlerce kez dilerim. Saygilar...