kb.com.tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gördüklerime göre bu firma için sadece gülüp geçerim awbs alacaksan ordan mutlaka destek paketide alman lazım awbs konusunda yoksa yardımcı olamazlar sana.Host konusunda bilemem rastlamadım ama awbs konusunda canlı şahidim lisansını sattığı bir siteyi ben kurdum...Kendi müşterisi bana gel kur dedi sonsuzhost para istiyor kurmak için diye.Onun dışında iyi mi kötümü güvenilirmi bilemem...
bu arkadaşımız msn listemizde çok önceden bizden awbs lisansı sormuştur sadece lisans satıp awbs kurulumuna ve admin paneli kullanımı hakkındaki soruları awbs destek paketimiz ile ücretli hizmet olarak cevapladığımız doğrudur. bu yüzden arkadaşımız direkt awbs den yada başka bir bayiden aylık awbs lisansı almıştır (ücretli kurulum ve admin paneli kullanımı desteği verdiğimiz için bize tepki göstererek)

Hatta başka yerden aldığı awbs lisansına rağmen bize awbs admin paneli kullanımı ile ilgili sorular sormuş kimileri (hatırladığım kadarı ile) cevaplanmıştır ancak en son yardım talebinde destek olamayacağımız belirtilmiş ve bu kişiden msn de şu cevap alınmıştır: " o zaman listemde boşunaduruyorsunuzç" sanırım bu bana ücretsiz yardım etmeyeceksiniz gereksiz siniz anlamına geliyor

Msn loglarımızı silmeyiz bu arkadaşımızlada olan tüm görüşmelerimiz ilkinden itibaren kayıtlıdır bu son yazılanlardan sonra bu arkadaşımız terbiyesizliğe gerek yok şeklinde cevap yazılarak msn listemizden silinmiştir.

geçen hafta arkadaşımız bizi farklı bir msn listesinden eklemiş ve bitmek üzere olan awbs lisansını firmamızdan ücretini ödeyerek uzatmıştır (bunu yaparken kendisini tanıtmıştır yani biliyorduk önceki kişi olduğunu

Para kazanmak için değil ancak bizden lisans talep eden kişilere önceden çekişmeler olduğu için hayır satmıyoruz diyemeyiz sonuçta bayiyiz

Arkadaşımızın lisansı teslim edilmiştir uzatmak istediğinde de taqbiki uzatılıcaktır lisansı yani bizden alamazsınız başka yerden alın şeklinde bir cevap vermeyiz arkadaşımız lisansını bizden alır almaz bize aşağıdaki soruyu yöneltmiştir ve aşağıdaki cevap tarafımızdan verilmiştir:

soru: "awbs ye cpanel ve plesk i nasıl upragede edeceğiz"
cevabıız: "Kullanım klavuzlarında açıklanıyor her şey"

Belirttiğim gibi tüm msn logları durmaktadır eğer karalanmaya devam edersek tüm logları yayınlama hakkımız mevcut

Şunu belirteyim kişilik olarak kendimizi övmüyoruz ancak temel prensibimiz her zaman dürüstlüktür bu güne kadar kimseye gülmedik eğer bir firma hakkında olumsuz düşünüyorsanız başka yerde o firmaya güler geçerim deyip arka planda o firma ile ticaret yapmazsınız konu daha fazla uzamasın