alanaditescil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Aydır dediğiniz Sorun.. Sadece Sunucu Taşımadan Önce Olmakta idi. Oda Fransa Datacenter'ının Sunucuları Kapaması Yüzünden Oldu. Nitekim bunuda size bildirdik ve Yeni Sunucuya Aktardık Daha Sonra Name Serverlarımızı Değiştirdik. Ve son 10-15 Gündür Hiç Bir sorun yokdu Önder bey.. Buraya Getirir Windows müşterilerimede yazdırırım...
son 10-15 gündürde sorunlar vardıki , daha doğrusu değişen hiçbirşey olmadıki ve eskisinden hiçbir farkı yoktu bu sorunların.

Size ben 1 aydır olduğu gibi son 10 gündürde kesilmelerin devamlı olduğunu msn'den ilettim. Bana kesilme anında pleske girebiliyomusun dediniz bende giremiyorum dedim ama bir daha konuyla ilgilenmediniz.

Fransa dediniz Almanya dediniz ama kesilmeler hiç bitmedi. İsterseniz gezegen değiştirin marsa gidin.

Hala hiçbir sorun yaşamadın diyorsunuz.Sırf bu kesilmeler yüzünden arama motorları bile bannerları göremediğinden dolayı siteyi onaylamamışlar.Onlardan gelen maillerde bile ''ulaşılamayan url'' yazıyor.

Kısacası sitem sizin serverınızda zarar gördü. Onca dosyayı tekrar gittim başka firmadan hesap açtırıp upload ettim , tekrar onu ayarladım bunu ayarladım.

Yapmayın allah aşkına devamlı bir kesinti olmasa ben bunları neden yapayım ? Peynir Ekmekle kafa yemek denir buna !!!

Linkleri p.m. atmak istemiyorsanız ben referanslarınızzdanda windows siteleri not alıp kontrol ederim sorun değil...