WhiteKey adlı üyeden alıntı:
senin bahsettiğin o toplist kodları 1-2 günde yazıldı görüntüsünde benzerlik var diye aynı şey zannetmeyelim bunun kodlarının kimsede olduğunu düşünmüyorum. server bana ait ve sadece 1-2 güvenilir kişi giriyor okadar. bedava100 60 civarı php dosya ile çalışıyor.

diğeri 6 php dosya idi galiba ve rapid vs. paylaşılıyormuşl şu anda alıp kullanabilirsin ama script lisanslandı sitesini hazırlayıp dc lere mail atıcam benim serverim 1 alıntı makale var diye belgesiz şikayetle kapatan dc ler bakalım benim içinde başkalarının serverinide belgeleri ile yolladığımda kapatacaklarmı ama şimdi değil 1 sitesini hazırlayıp lisans alma şansı verilecek ufak bir miktar karşılığında.

Başından beri dediğim gibi açıklama satırlarından benim adımın silinmesi tasarım & programlama : vs değiştirilmesine sinir olmuştum sadece onun için bu arkadaşları uğraştırmak istiyorum yoksa kodları 5 pare etmez bana göre
Bu mesajı okuyunca helal olsun ati dedim sonuna kadar arkandayım. Sonra bi de baktım ki modratör olmuşun hayırlı olsun.

Lisans'ını alırsın inşallah Dc lerde gereğini yapar. Sana yaptıkları yamuğu hala hatırlıyorum.