ALANADITESCIL WEB Hizmetleri | Web Hosting , Domain , Reseller , Kiralık Sunucu , 7/24 Destek ! Kendilerinden 1 ay boyunca windows host aldım ama hiçbir şekilde faydalanamadım.Gün içinde Devamlı kesintiler devamlı kesintiler artık bir yerden sonra sabır taşırdı. Arkadaş suçu hep telekoma atsada verdiğim linkteki tüm yazıları okuduktan sonrada telekomdan kaynaklanmadığı ortada. LİNK: https://www.r10.net/hosting-sirketler...ra-1-soru.html

Kesinti olduğu zaman yurtdışındaki msn'den görüştüğüm arkadaşlarımada denettirdim ama nafile siteye giriş yok , yurtdışında telekom yok sonuçta.

Bu şikayeti yapmak istemezdim ama host alacakların benim gibi madur olmaması için konuyu açmak zorunda kaldım.

Alanaditescil'in Linux serverını bilmiyorum ama windows hosting alacakların dikkatini çekmek isterim başka yerden alın.

Mustafa KALIR sende kusura bakma bu konuyu açtığım için ama 1 Ay boyunca windows serverın problemi hiç düzelmedi.

NOT: Alanadıtescilden hosting servisi alıpta yorum yapacak olan arkadaşlar varsa dikkatlerini çekmek isterim ben windows hosting aldım , sadece windows hosting servisi alan kişilerin yorum yapması daha yararlı olur.

Saygılar...