nasih adlı üyeden alıntı:
Kaç tane anlamı var ki hangi anlamda söyledin diyorsun.Açık ve net, anlamak istemiyorsan o ayrı tabi, benim elimden bir şey gelmez.
Afferin o zaman sana şu alıntı lafı armağan ediyorum.

Merhaba,
Her geçen gün bilinçli bir şekilde arttırılan Atatürk ve cumhuriyet düşmanlığı ile ilgili günlük hayatta başınızdan geçen (yada sadece Atatürk ve Cumhuriyet konulu) anılarınız varsa burada paylaşmayı teklif ediyorum. Ankara'da yaşayan bir akrabamın başından geçen bir olayı paylaşmak istiyorum.

Olay Anıtkabir'in yanından geçen caddelerin birinde bir minibüste geçiyor. Akrabam açık sözlüdür, hiç çekinmez. Minibüste yolculuk ederken arka sırada oturan sakallı ve cübbeli iki kişinin konuşmalarına kulak misafiri olur. Biri ötekine minibüs Anıtkabir'in kapısının önünden geçerken "Allah'ın izniyle bu burayı yıkacağız" der. Bu sözleri minibüsteki herkes duyar. Akrabam arkasını dönerek yüksek sesle Anıtkabir'in önündeki Türkiye'de bulunan en uzun bayrak gönderini kastederek "Şu direği görüyor musun? Allah'ın izniyle onu g.tünüze sokacağız" (affınıza sığınıyorum zira o kelimeyi yazmazsam sözler yeterince etkili olmayacak) deyip önüne döner.

İyi günler.

Milletini seversin istismar derler vatanını seversin bazıları kızar. Ama ben sevmeye devam edeceğim. Başkaları sevmese bile...