Crank|Sis : Ama birilerinin emeğinin harcanmasına eyvallah demissiniz. Adamın dosyaları uçmuş. En azından 3 - 4 gündür siteleri kapalı. Bu, o kişinin emeğine saygısızlık değil mi ? -Ki söz konusu sorun para da değil. Paranızıda ödemiş çatır çatır. Adam elbette forumlarda sesini duyurmaya çalışacak.
Yerinde olsam dua ederim ki ; adam halen iyi niyetli mesajlar atıyor. Adamın problemini biliyorsun zaten. Sunucu parasınıda ödemiş. Halledebiliyorsan hallet sorununu. Sonra gel yaz buraya arkadaşım hallettim sorununu. 1 hafta, 10 gün kesinti oldu. Özür dileriz yaz. Kimse özür dilemeyecekmiş-miş. Neden dilemiyorsunuz ? Adamın emeğini, onca uğraşını mahvetmişsiniz. Birde özür dilemeyiz diye ahkam kesiyorsun.
Arkadaş yukarıda çok iyi bir cümle kurmuş.
Alıntı
sis.com.tr bir firma,nasil olurda bir ev haniminin yönetimine birakilir,Okan abi nin tek sucu budur
demiş. Çok doğru söylemiş. Hadi ev hanımlıgı neyse, Alican ile de 5 milyon için olay çıkartmış, hatta onunda sunucu hizmetini durdurmuştu. Madem patron Okan abi'nin eşi, senin ne işin var burada ?