selamlar adlı üyeden alıntı:
Kaan peki kime mal edicem ben bunu,gidipde turkticaret i sucluycak halim yok degilmi,Okan abiyle en az sizler kadar samimiyetim vardi benim.Ancak 7 aylik emegimin bosa gitmesinin hesabini ben kimden isteyecem,Yani diyorsunki resmen yemissin bir kazik kimseyi sikayet etme git otur oturdugun yerde,hak mi adaletmi simdi bu.Ben okan abi söyle yapti böyle yapti demiyorum,okan abi askere gittikten sonra geriye kim kaldiysa,sis.com.tr dekiler dolayisiylada sis.com.tr yakti benim.Param yok para kazanamiyorum.Ziyaretcim kalmadi daha ne olsun?Zaten mazlumun derdini bir mazlum anlar.Bana dokunmayan yilan bir yasasin diyenlerinde basina bir gün böyle seyler gelirse görürüm onlarida.8000 hitlik sitem kapandi,yani bu rakam cok ufakmi sizce.8000 hitten kazandigim parayi söylemek istemiyorum sirf downloadlar sayesinde kazaniyordum ve sitemden tek bir pop up dialer vs insanlara zarar verici hic bir sey yoktu.Yazik yazik baska bisey demiyorum.Sis.com.tr deki okan in arkadaslarida msn den resmen karisini sucluyorlar,hic bir seye cevap veremiyorlar,kimse kusura bakmasin ama kadin ile erkek arasindaki fark mark yok diyordum esitligi savunuyordum ama bu olaydan sonra zeka ve anlayis olarak baya bir fark oldugunu gördüm
Mesajlarımı iyi okursan en başta sana destek çıkan mesaj yazdığımı görürsün, ayrıca ikinci mesajımdan bu yukarıda yazdıklarını nasıl çıkardın anlamdım... Kimseyi şikayet etme dedim mi ben ? Yazdıklarımı mantığınla bir kere oku ona göre cevap ver, ayrıca seninde arkadaşın yada tanıdığın biri olan bir kişinin eşi hakkında görüşlerini dile getirirken zeka ve benzeri şeylerden bahsetme... O bölümü editlemeni istiyorum, anlayış ve bilgi farkı olabilir, ama şu anda senin yazdığın cevap sana karşı haksızlık yapmış bir bayana karşı attığın mesaj değil, Arkadaşının eşine yazdığın cevap... Bu ince çizgiyi yakalaman dileklerimle...