Verileri silinen arkadaşım hddsi yanan bozulan yedek almamış hdd hiç kullanılmaz hale gelen haldeki hdd ler artık kurtarılabiliyor.Yani eskide kaldı artık verileriniz silindi hdd göçtü hikayesi eğer bu işi bilmiyorlarsa oraya bir daha uğramayın ve kimseyede uğratmayın ki bu işi bilen kişiler oraya gelsinler ve işi bilen kişiler sırf parası var diye işi bilmeyen kişilerin ağız kokusunu çekmesin!
Sanma ki ben bunları yazıyorum bi çıkarım var bu işten aksine gizli tepki çekiyorum üzerime yani bizde system yönettik yönetiyoruz, yöneteceğiz zamanında (2,5 Yıl Önce) küçük çapta bizde hosting hzmeti verdik sorunlar çıktı doğal olarak bizzat yedek aldık yedek makinaya aktardık günde 10-15 kere yedek alır olduk bir sorun çıkıp güvenimizden olmayalım diye ve 3 kere hdd göçtü ilginçtir bir seferinde yedekleride göçtü

1 saat gerideki yedeklerle devam ettik bu hikaye böle devam eder gider kusura bakmayın biraz sohbet gibi oldu ama yazılması gerekiyordu.
Sonuçta bazı nedenlerden dolayı (ilgilenemeyeceğimizden) bıraktık hosting işini bırakacağımızı belli bir zaman önce her usere haber verdik yeni host almış olan kişileri alanında en güvenli yerlere transfer ettik.Sonuçta herkes mutulu ayrıldı.Şimdi eski müşteriler tekrar hostinglerini barındırmak için halen bize geliyorlar ee güven başka bişey...