PCNet dvd de vermiş hadi onun dvd de sorun var diye 5-6 defa denedikten sonra vazgeçtim herbiri 20 dakika sürdü desek 120 dakika. Hadi dvd bozuk netten indireyim moduna geçtim 256K adsl ile yaklaşık 8 saat indirdikten ve dosyayı kurduktan sonra tekrar aynı hata ..
pardus kullanma hazzı için dün sabah 4 de başladığım girişimlerimi artık sonlandırıyorum çünkü pardus çomar denen karabaşı çalıştıramıyor ki güvenip kullanalım.
Win makinenin 2. HDD de kullanmak için bir lunix önerisi yapabilecek varsa onu kullanmak isterim.
Pardusta aldığım hata HDD olarak 2. HDD yi seçiyorum diğerinde win kurulu..
CD doğrulaması yapıyorum sorunsuz.
Kurulum dosyaları tamamlanıyor.
Yapılandırılan paket bölümüne gelindiğinde..
Alıntı
Çomar'a bağlanılamıyor.
pisi.comariface.Error
Geri iz:
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yali/gui/scrinstall.py", line 150, in customEvent
self.finished();
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yali/gui/scrinstall.py", line 227, in finished
ctx.screens.next()
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yali/gui/screens.py", line 43, in next if not self.getCurrent().getWidget().execure();
.........
.......
........
diye devam
yuh yani tek hdd ye düşürüyorum gene kurmuyor gene kurmuyor.. Sanırımsam parçaları beyenmeyecek kadar lüxe kaçan bi işletim sistemi olucak.
Az önce gene denedim bu sefer wmware ile kurayım dedim cd içinde kaldı hala aynı hata kurulumuda iptal ettim hata alınca ama reset atmadan cdyide vermeyecek gibi
artık özgürlüğü başka bir linuxle bulucaz yapıcak bişey kalmadı